Enebolig, ombygging

Total rehabilitering av bolig fra 1960 der tomten ligger i et veikryss uten egen adkomst, Det ble prosjektert ny adkomst med garasje som tilpasses inn i terrenget der høydeforskjellen er på ca 7m.

 

Ny garasjen tilpasser seg terrenget ved at den legges inn mot skråning som etterfylles slik at loftet på garasjen får egen adkomst fra terreng. (ikke ferdigstilt)

Det er etableret nytt inngangsparti i kjeller og laget ny trapp fra kjeller til 2. etasje i et eldre tilbygg mot nordvest. Hele huset er etterisoleret, og alle vinduer skiftet.

 

Ny pulttakskonstruksjon underbygger husets opprinnelige karakter og åpner fasaden mot sørvest. Det er etablert en liten balkong over eksisterende eldre tilbygg.

 

Boligen fikk stående mørk kledning og grå papp med trekant lekter på taket. Enkel detaljering og malte karmer i sterk orange farge som assosieres med tre.

Kategori

Bolig

Prosjektnavn

Enebolig, ombygging

Årstall

2018

Areal

BYA.: 150 m2, tomt 757 m2

Sted

Notodden

Oppdragsgiver

Gertie Riisvaag Aanjesen pg Christian Mauno

Byggherre/entreprenør

Steinhaug & Kleven Byggmestrene